Nye små lokale fødevareproducenter

Slagterier og mejerier centraliserer, men det virker til der måske kan være en modbølge på vej.
Fx er et nyt slagteri ved at skyde frem i Videbæk. Et slagteri, som vil slagte, pakke og sælge lokalt. Altså i langt mindre skala end hvad normen er i dag. Det giver voldsom god mening for mig.
Hvis jeg stod i min lokale “DagliBrugs” ved Amager Landevej, og havde valgmuligheden mellem fars lavet af et kæmpeslagteri i Jylland eller fra et lille lokalt slagteri i Tårnby, hvor jeg vidste der var tale om lokale dyr (og medarbejdere :-)) Ja, så er jeg ret sikker på jeg ville vælge det fra Tårnby og ikke have noget problem med at betale en 10’er mere for det halve kg fars.
Lad denne bølge vokse sig stor og stærk. Og hvis der skulle være nogen landmænd og/eller entreprenører der læser med, så må jeg bare sige “go for it”, jeg er helt sikker på kundegruppen vil være der.
taarnby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*