Nytårsfortsæt: Jeg skal spise mere MC Donalds mad i 2010!

Meget mærkeligt nytårsfortsæt! Men tænkte jeg hellere måtte lave et fortsæt jeg kan overholde…:-)
Ok…dybest set blev jeg bare lidt provokeret af alle de folk som skrev deres mere eller mindre uopnåelige nytårsfortsæt på Facebook.
Men ok…nu hænger jeg på den og så må jeg jo overholde det – og samtidigt laver jeg så en general undersøgelse over hvor meget en gennemsnitsknægt på 30 (uden børn) spiser MC Donalds på et år. Her på martinhansjensen.dk samler jeg op på de gange jeg i 2010 indtager de fedtede burgere!

1: 1. januar: Mmm der er ikke noget bedre end tømmermændsMcD
2: 16. januar: Jep tømmermændsMcD igen 🙂
3: 7. marts: Hmm tømmermænd igen…der tegner sig et billede…
4: Maj: nat-cheese-burger
5: Juni: Mc Drive cheeseburgersæt
6: 21. juli BigMac menu i Ballerup
6: August: Mc Drive cheeseburgersæt
7: 10. oktober: tømmermændsMcD
8: 16. december: BigMac menu i Ballerup

Det er i dag den 28. december og jeg når formentlig ikke flere MCD besøg i 2010. Det er faktisk gået langt dårligere end jeg havde forventet. Jeg har på ingen måder kunne overholde fortsættet! Jeg har kun været 8 gange på MCD… overhovedet ikke godt nok! Men det var altså hvad jeg kunne præstere – I’m loving it!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*