Obama er vild med Edderkoppesugeren!

Som et lille sidegeschæft, sælger jeg Edderkoppesugere, og jeg bliver nødt til at fortælle jer denne total vilde og fantastiske historie:

For en måned siden blev jeg kontaktet af en amerikansktalende person, som spurgte om jeg kunne sende Edderkoppesugere til USA. Det var jeg lidt i tvivl om, da jeg normalt ikke sender til udlandet, men jeg besluttede alligevel at sige ok, og jeg lod ham derfor bestille to stykker. Nu har jeg så lige fundet ud af – nærmest ved et tilfælde – at de to Edderkoppesugere er blevet bestilt til Det Hvide Hus, og at de er blevet et kæmpe hit derover. Særligt Michelle Obama, skulle være utrolig glad for dem, da hun er meget bange for edderkopper. DET ER SGU VILDT!

PS: Husk lige at kigge på datoen for dette indlæg ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*