Hvorfor vil man have en kæmpehund?

Jeg ser ofte folk i gadebilledet slæbe rundt med meget store hunde. Altså sådan nogen sankt-bernhards-agtige nogen. Jeg forstår det ikke. Det er ikke fordi jeg ikke forstår at folk gerne vil have en hund. Det forstår jeg så udmærket. Men hvorfor skal den være på størrelse med en lille hest? Hvis jeg stod og skulle have en hund og kunne vælge mellem enten:

  1. En kæmpe, som æder sammen mængde mad som beboerne i mellemstor afrikansk landsby, fylder et halvt køkken, savler 1 dl hver gang den svinger med hovedet og laver så stor en hundelort at du må udruste dig med nettobæreposer, hver gang du skal lufte dyret.
  2. En lille en á la Kvik fra Matador, som max spiser 500 gram om dagen, kan ligge på din mave og når den laver en lort på gaden, er den så lille at du nærmest ikke behøver at fjerne den.

Jeg tænker valget må være let, men alligevel er det altså mange der vælger de store!? Måske nogen kan hjælpe mig! Hvad er det der gør at man vil have en sådan kæmpe i sit hjem?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*