Søren Gade og Jægerbogen

Uhh sikke en “suppedas” Søren Gade er kommet i. Hele den her sag er simpelthen helt tragikomisk.
Først vil forsvaret have retten til at stoppe bogen fordi den vil være til fare for vores soldaters sikkerhed. Dette lykkes ikke at få den stoppet, måske fordi Politiken lavede et særtillæg med hele bogen.

Så vælger forsvaret simpelthen selv at få den oversat til arabisk og publicere den på Internettet. Samtidigt med de sender et eksempel til medierne. Søren Gades pressechef vælger endda også at sende den til medier (DR).
Alt dette sker – formentlig – uden Søren Gade har kendskab til det og derfor udtaler Søren Gade sig til alle mulige medier. Bla. forklarer han i Ugen med Clement at han ikke i sin vildeste fantasi tror at forsvaret har stået for den arabiske version. Han går endda skridtet videre og forklare at han står på planken – dermed implicit: hvis det er forsvaret som har fabrikeret oversættelsen så må han gå planken ud.

Hvis du vil se Søren Gades udtalelser i Clements har jeg klippet det ud og smidt det på youtube:

Og nu… ja så står han stadigvæk på planken (dog i form af en privat ferie med sin familie) . Mon han selv vælger at tage det sidste skridt, bliver han puffet eller vælger han at dreje sig 180 grader og traske ind mod skibet igen?!

Spændende bliver det!

En tanke om “Søren Gade og Jægerbogen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*