Så fik jeg også cyklet juletræet igang!

Jep, så fik jeg også prøvet det. Jeg har ene mand – ved at cykle på en kondicykel – sørget for at juletræet på Rådhuspladsen kunne lyse op i julenatten 🙂
Det er en COP15 happening de har stablet på benene på Rådhuspladsen. Der kan man så pruste derudad mens man ser lamperne glinse. Ganske sjov ide de der har fået sig.
Jeg var også rundt i nogle af de andre klimastande der var stillet op. Det var desværre bare rimelig kedeligt. På nær min oplevelse med kondicyklen og juletræet, så havde de glemt en af de væsentligste pædagogiske tanker: Det skal opleves for at man lærer/forstår det.


Her er er par forslag de gerne må låne til  COP16:

  • Man skal kunne tage kloden op i hænderne og se hvordan landkortet forandres
  • Man skal kunne stå med den ene fod på en lavtliggende ø, hvor vadet langsomt stiger op over anklerne…Det havde været cool,
  • Man skal kunne gå ind i et rum med 22 grader og så mærke hvordan temperaturen stige med 3 grader.

Det de havde præsteret var en masse projektorer der væltede op med tekstinformation og måske lidt billeder. Det er er bare ikke helt nok!
Nej du, lad mig komme op på cyklen og se lamperne lyse når jeg træder i pedalerne!

PS. om alt det der global opvarmning så egentlig er vores egen skyld kan man jo så diskuttere, men lige meget hvad så mener jeg kun der en vej frem og det er vedvarende energi…Så vi har intet at tabe. uden vedvarende energi vil vi stagnere på mange områder fx. i udforskningen af verdensrummet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*