Stagnation i klimaens navn

Denne weeekend var tv’et tændt de fleste timer…En mærkelig dobbelthed. Jeg  brugte altså en masse energi fordi jeg var spændt på hvilken klimaaftale der kom i stand i Bella Centeret til COP15.

Og ja, det var spændende.  Først breaker TV2 News med overskiften: en klimaftale er i hus og det næste øjeblik er det hele brudt sammen…Og sådan kørte det det meste af fredag og lørdagen.  Derfor blev jeg nødt til at sidde klinet op at energiapparatet og udledte en masse CO2.


Men jeg har tænkt lidt over det…hvad nu hvis jeg i stedet for at have tv’et tændt fx havde løbet en tur!? Så havde mit tv ikke drønet strøm derudad, og jeg havde fået motion. Jeg burde nok have løbet en tur i stedet! Men så igen…Hvis jeg havde løbet en tur havde jeg brugt en masse energi og dermed var jeg blevet nødt til at spise en større bøf om aftenen for at få mine depoter fyldt op. Og bøffer er noget af det værste! Nej det bedste havde nok bare været at blive hjemme,  slukke fjernsynet, computeren. Dvaskdvælende liggende i min sofa,  kunne jeg have klare mig på minimale mængder af føde…

Totale stagnation, men i klimaens navn…Go! Go! Go!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*