Så flytter politikerne da bare Bus 36 tilbage…

Sidste år skrev jeg et blogindlæg om at “Bus 36”, som ellers altid har kørt på min del af Løjtegårdsvej, af forskellige politiske årsager, fra januar 2016, skulle til at køre uden om Løjtegårdsvej, hvilket resulterede i at hele vores område ikke ville have en direkte linje til den store Tårnby station. Buslinjer 36 skal væk fra Løjtegårdsvej

Nu har vi så levet med den manglende busforbindelse i 4 måneder. Og i går læser jeg så i vores lokalavis at politikerne pga protester fra “mit område”, har besluttet at flytte Bus 36 tilbage til Løjtegårdsvej. Dvs fuldstændig gå tilbage til buslinjen som den var før januar 2016. Det er selvfølgelig godt for dem som linjeflytningen har voldt problemer for. Men “come on” politikere i Tårnby! Hvis argumenterne for at flytte forbindelsen, ikke var stærke nok til at kunne modstå nogle protester, hvorfor så overhovedet flytte den fra starten af? Men “come on” politikere i Tårnby! Det er selvfølgeligt dejligt at I lytter til protester, men I burde måske have overvejet konsekvenserne inde i laver sådanne ændringer/vedtagelser.

Den her situation, er jo heldigvis ikke en af store, men det tegner et tydeligt billede af et byråd, som fra tid til anden handler med hovedet under armen. Undersøg dog fordele og ulemper inden I vedtager noget nyt. Det ville lette situationen for mange mennesker, og vil også spare mange penge i kommunekassen.

KH
Martin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*