Sankt Hans på Amager Strandpark

Den gang jeg boede på Falster, faldt Sankt Hans altid på en fredag eller lørdag – og der var derfor totalfest og farver. Herinde i København falder den altid på en hverdag…Hvad er det der sker og er det overhovedet mulig at årets og jordens gang på den måde pludselig kan ændre sig så radikalt?! Det er da synd for os Københavnere…Nå men, det gør jo i hvert fald at jeg de sidste mange år har været nødt til at tænke over hvor sent jeg kommer hjem og hvor mange øl jeg indtager, for jeg skal jo op på arbejde dagen efter.

Derfor var vi også i år nødt til at tage en stille og rolig Skt Hans aften på Amager. Vi var ellers inviteret til Nordsjælland hos nogle venner, men det havde jo været lidt absurd og tage, være der kl 20 og så allerede være nødt til at tage hjem kl 24…

Vi spiste lidt grillmad i vores gård her i Lykkehøj på Peder Lykkes Vej og tog så efterfølgende ned til Amager Strand. Vi gik ned til mole 3, men måtte gå til Mole 2 hvor bålet var placeret. Der var flere mindre bål, men det ved Mole 2 var virkede som det mest officielle. Der var rigtig mange mennesker og en god stemning. Vi sad på et tæppe tæt på bålet og hyggede. Vi gik hjem igen ved midnat.

Generelt må jeg sige at Amager Strandpark virkelig har haft en del gyldne momenter i år. Folk er begyndt at bruge det på en rigtig fed måde. Der er plads til det hele på Amager strandpark og altid en dejlig dynamik. Der må være nogle københavnske politikere der må have en rigtig god følelse i maven når de ser hvor meget denne menneskebyggede strand bliver brugt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*