Skarp SoMe fra DR3

DR3 forsøger med nedenstående video at sætte fokus på betaling af licens:

Det skal selvfølgelig give voldsom debat i kommentarsporet, men det ser ud som om, at DR3 har indstillet sig på at gå i dialog, med dem der byder kritisk ind. Jeg så fx denne dialog:

Lige da jeg havde læst dialogen tænkte jeg, hvorfor søren skriver DR3/Frederikke lige eksemplet “Spise med Price”? Er “Spise med Price” bare noget alle ser?! Men så blev jeg selvfølgelig lidt nysgerrig og gik ind og stalkede personen, som jo bestemt ikke mener vi skal betale licens. Jeg hoppede ind på personens profil og tjekkede hvilke TV-programmer der blev liket, og hov, personen har kun liket 7 TV-programmer, men et af dem er faktisk “Spise med Price” 🙂

Jeg tør vædde en lakridspibe på at DR3s SoMe-medarbejder, Frederikke, lige har lavet samme øvelse som mig, inden hun svarede den kritiske person 🙂 Det er ret godt SoMe-arbejde, og det bliver spændende at se hvordan personen nu vender tilbage… 😉

2 tanker om “Skarp SoMe fra DR3”

  1. Hej Mads,

    Tak for din kommentar 🙂

    Jeg har desværre ikke noget link. Men du kan gå ind på DR3s Facebookside, og følge den interessante debat om licens.

    KH
    Martin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*