Fik solgt min bil på DBA

Jeg havde sat min bil til salg på dba.dk for 19.500. den første person jeg fik kontakt til, ville købe den for 14.500 kr og det accepterede jeg og vi aftalte at møde på motorkontoret d. 23 december.
Og selvfølgelig skete der det at der efterfølgende ringede en som ville købe den for 15.500 kr. Men jeg havde jo aftalen med ham den anden så det var bare ærgerligt.
MEN så skete der det at ham jeg først havde lavet en aftale med begyndte at få kolde fødder og kom med en mase undskyldninger om at han var bange for at køre ud i snevejret. Det er selvfølgelig fair nok…det lød bare lidt mærkeligt.
Jeg kontaktede selvfølgelig den anden interesserede og han var stadigvæk helt klar til købe den. Han kunne dog ikke komme til København før jul og jeg ville rigtig gerne afslutte handlen før på grund af forsikringen. Så vi aftalte jeg at jeg simpelthen kørte til fyn hvor han boede i bilen.


Jeg sikrede mig selvfølgelig at han var 100% interesseret og så kørte til fyn d. 23. december. Familien der skulle købe den var meget positive og vi klarede handlen. Vi gjorde det på den måde at jeg fik pengene og jeg tog nummerpladerne med hjem. Så ville de nyregistere den og jeg skulle så bare afregistrere den. Nemt…
De kørte mig til toget og jeg kørte til København. Jeg kunne endda nå på arbejde i min nye bil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*