Suede i Tivoli – anmeldelse – næsten pinligt!

Suedes koncert på Vega i onsdags havde fået mega gode anmeldelser. Derfor glædede jeg mig til at opleve dem i Tivoli i går (torsdag). Det nærmede sig dog næsten det pinlige.  Bandet forsøgte ihærdigt at kamuflere at de havde været nødt til at hyre en ny trommeslager ind til arrangementet i Tivoli. Samtlige numre blev sat igang af guitaristen, og flere af dem på en ikke naturlig måde. Man kunne høre at de på flere af numrene havde svært ved at finde rytmen, og breaks blev tydeligt  dirigeret af de to guitarrister.

Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvad Suedes situation var. Måske var trommeslageren blevet syg lige inden koncerten. I så fald er de undskyldt. Men hvis bandet i god tid har været klar over at de ikke kunne stille med deres egen trommeslager i Tivoli, så er det ikke godt nok.

Nogen der har mere info?

 

11 tanker om “Suede i Tivoli – anmeldelse – næsten pinligt!”

 1. Suedes trommeslager fik for to uger siden konstateret tuberkulose. De har altså haft mindre end to uger til at øve med en ny trommeslager.

 2. Ok mange tak for den info. Men var det den samme trommeslager som var med i VEGA?

 3. Det var så lidt. Jeg var desværre ikke til koncerten i vega også, men det går jeg stærkt ud fra, kan ikke forestille mig andet.

 4. Så synes jeg det er helt vildt de har fået så gode anmeldelser for Vega koncerten. Der var tydelige problemer i Tivoli

 5. Der kan jo være mange grunde til at nogle koncerter er bedre end andre på sådan en tour. især med en ny midlertidig trommeslager. jeg kan godt se dine pointer, men jeg synes koncerten var fantastisk alligevel. De spillede fedt, brett sang lige som i de gode gamle dage og de havde en utrolig energi. derfor synes jeg egentlig ikke at det gjorde så meget, alternativet er jo også at de aflyste. Men måske har det gjort en forskel, at jeg kendte til trommesituationen i forvejen, jeg havde nok forventet en smule problemer. ærgerligt du har haft en dårlig oplevelse, vi må håbe de kommer til dk igen 🙂

 6. Ja Marie, det var da helt sikkert bedre end at aflyse. Så respekt for det. Mener nu bare at en professionel trommeslager på en lille uges tid bør kunne trænes bedre op end tilfældet var i Tivoli. På Suedes Facebookside, siges det at det var den samme trommeslager der spillede på Vega. Og det synes jeg er mærkeligt, når de anmeldelser er så fine. Ikke en eneste anmelder nævner noget om en utrænet trommeslager. Men igen, jeg må selvfølgelig give dem at det er fedt de stiller op, og ikke aflyser som mange andre store bands sikkert havde gjort i samme situation.

 7. Tak, Marie. Rigtig fint svaret. Jeg oplevede selv koncerten fra en blød midterposition dog innercircle. Jeg glædende mig meget over comebacket, og jeg lytter med glæde til deres nye album. De kommer helt sikkert til DK igen :o)
  Jeg ærgrede mig over, at Tivoli forlangte fuld entre kr. 95 pr. snude oveni adgangen til innercircle. Det oplyste Billetlugen intet om. Det har jeg selvfølgelig en dialog med Billetlugen om.

 8. Niels, netop den ekstra entré til tivoli var det eneste der ødelagde lidt af koncertoplevelsen for mig. Jeg havde ligesom dig slet heller ikke opfattet at de 95 kr. skulle betales oveni.jeg bad både hende fra billetsalg sige det videre, og jeg har skrevet en klagetil tivoli.fedt du har fat i billetlugen! skriv rigtig gerne deres svar her hvis du hører fra dem, er meget spændt på at høre hvad de har at sige, jeg mener det var enormt lusket gjort.

  Martin, håber det er ok debatten lige er drejet lidt.giver dig ret det er lidt spøjst at amelderen på vega ikke nævnte noget om trommeslageren, men som nævnt kan det være problemerne ikke har været samme grad vega, eller at anmelderen simpelthen ikke synes det skadede den gode koncert. og så tror jeg at det selv for en professionel trommeslager kan være svært at lære et sæt på halvanden time på en uges tid.

 9. Ingen problem Marie og Niels, er selv lidt spændt på at høre billetlugens svar. For ja, det er da faktisk lidt lusket. Jeg tænkte dog ikke over netop dette, da jeg har årskort.

 10. Jeg tror ikke I får noget ud af at brokke jer. Jeg læste om koncerten på TIVOLIs hjemmeside, og der stod at entréen var indgang til TIVOLI og at man derudover kunne købe adgang til innercircle.
  Jeg synes I øvrigt det er rimeligt nok. 95kr for en koncert med Suede er ekstremt billigt, og så kan man jo selv afgøre om man vil smide yderligere 250kr efter at komme helt tæt på.

 11. Kresten, 95 kr. er rigtig billigt, og hvis jeg havde forstået det rigtigt havde jeg heller ikke købt billet til innercircle. jeg har været inde for at se hvad der stod på tivolis hjemmeside efterfølgende og jeg mener ikke at det fremgår tydeligt nok. Derudover har jeg talt med flere til koncerten , som også havde misforstået det og hende der tog imod billetter sagde der var flere der var blevet overrasket over den ekstra entré, så det er ikke en klage over selve prisen, men en klage over at den samlede pris ikke fremgik tydeligt nok da man købte billetten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*