Når radioreklamer bliver virkelig mærkelige!

Det er er ret sjældent jeg hører radioreklamer, da jeg oftest hører P3 eller 24syv. Men i dag skulle jeg male vores nye blomsterkasse, og da jeg ikke kunne huske frekvenserne for mine favoritkanaler, skruede jeg bare på knappen ind til der kom en kanal med musik. Det blev vist et eller andet “Din Radio” eller sådan noget. Men reklamer var der altså.

Og så kom den…en af de vildeste reklamer jeg har hørt. Det var såmænd en reklame for kampfly! Ja, en reklame for et produkt til milliader! Tænker ikke umiddelbart “Din radios” målgruppe kan håndtere et sådan køb 🙂 Men det var altså en reklame for Super Hornet som er et kampfly produceret af Boing. Og ud fra reklamen skulle dette produkt virke “fra dag et” og samtidigt være langt billigere end sammenlignelige produkter (20 milliader billigere).

Held og lykke med det Boing! Skriv mig bare op til et enkelt fly, jeg tror fint Feldborgvej kan bruges som landingsbane 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*