Sushi buffet, kinesisk buffet og Mongolian barbeque – Alt dette findes på Wan Hao på Amagerbrogade

Den kinesiske restaurant Wan Hao, er nok ikke det første sted man tager hen og spiser, hvis man synes man er lidt “Københavnersmart”.
Men det ved I jo jeg heller ikke er…Jeg er aller højest “Københavnerkvart”

Wan Hao ligner udefra en hver anden kinesisk buffet-restaurant. Altså umiddelbart kun et sted man tager hen når der ikke er andet i miles omkreds og man er så sulten at man kunne spise en sko (eller er en familie hvor bespisningen skal klares effektivt og uden store kulinariske eksperimenter). Når man kommer ind på restauranten, bliver man ikke åbenbaret med oplevelsen af at træde ind i en spændende autentisk kinesiske restaurant. Nej, når du træder ind, så bliver du mødt med store farvede IKEA-vaser, søljer med utrolig flotte kinesiske tegn og selvfølgelig er stort akvarium. Jep! alt er som det skal være på en dansk kinesisk restaurant, og gæsterne er en smuk blandet skare – lige fra børnefamilier til store sulte håndværkere. Du opdager dog – hvis du kigger efter – at der rundt omkring også sidder nogle yngre mennesker, som man normalt ikke ville placere i denne type restaurant.

Disse unge mennesker har formentlig primært forvildet sig herind pga restaurantens tilbud om Sushibuffet, selvom der jo også diskes op med en en lækker Mongolian barbeque og en jævn kinesiske buffet.
Det er faktisk også derfor vi har spist der et par gange. Sushien er lækker, frisk og i rigelige mængder. Jeg må dog sige at barbequen trækker lige så meget i mig som sushibuffeten, og en lille smule snask fra den kinesiske buffet er jeg da heller ikke for fin til at fortære.
Når alt kommer til alt, er det nok en af de få kinesiske restauranter hvor vi kan se igennem fingre med de skrigende unger, og hvad der nu ellers måtte være af mindre ubehageligheder…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*