Trentemøller på Store Vega – Statister i Trentemöllers lydunivers

Vi var til koncert med Trentemöller i søndags.
Det var en lidt speciel oplevelse at være til en sådan party-koncert på en sen søndag aften. Der manglede sgu lidt energi blandt publikum. Der havde helt sikkert været langt mere fest fredag og lørdag hvor Trentemøller også spillede i VEGA. Men altså der var da ok gang i den.
Specielt må man sige der var en række personer som virkelig fyrede den af. Det var dog desværre ret så tydeligt at det ikke kun var alkohol de havde indtaget. Men hvis man skal feste hele weekenden og så endda tage søndagen med, så skal der jo også noget til…
Desværre mundende det også ud i en del større og mindre slåskampe rundt omkring…nå men nok om ungdommens udskejelser!

Musikken var fed…Trentemøller var fed og hans statister fyrede den af. Ja, jeg tillader mig desværre at kalde dem statister. Det var lidt som om de mest var inviteret op på scenen for syns skyld. Specielt Mikael Simpson havde ikke meget at byde på udover – på sin guitar – at følge bassen eller synth’en som allerede lå i preindspillet i tracket. Men igen Trentes musik er jo super fed…Måske man så hellere skulle have gået “all in” på et spektakulært sceneshow, og så bare lade Trentemøller fyrer sine laptops-track af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*