Andrea og Amandas dåbskjole (og vel sagtens 20-30 andres)

Andrea skal døbes på lørdag (d. 29.juli), og hun skal døbes i en helt særlig dåbskjole…eller den er faktisk overhovedet ikke noget særligt, for det har nemlig været præcis den samme kjole samtlige børn på min mors side, de sidste 100 år, er blevet døbt i.

Min tipoldemor – Julie Antorinette Alkima Hansen – fik den syet til sit første barn Gerda, som blev døbte i den i 1912. I 1922 blev Gerdas lillesøste – Astrid – født (min mormor), og hun blev selvfølgelig også døbt i den kjole. Og så er det bare gået slag i slag. Min mor og hendes søskende er alle døbt i den, og herefter er alle børnebørn og de fleste oldebørn. Og nu er det jo så Andreas tur 🙂 Der skal nok komme et billede af hende når barnedåben er afholdt. Men her har i dåbskjolen:

daabskjole

Amanda blev selvfølgelig også døbt i den i 2013:

kjoleAmanda

Og mig selv i 1979 (jeg skal nok få scannet dette billede bedre ind)

kjoleMartin (2)

Her er så et billede fra Andreas barnedåb

daabskjoleAndrea

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*