Barn nummer to

Undskyld I ikke har hørt så meget fra mig de sidste 9 dage. For 9 dage siden blev jeg far til barn nummer to – en skøn pige. Andrea er alts¨å 9 dage i dag, og alt går som det skal. Og det er jo intet mindre end fantastisk at være andengangsforældre…man er så meget mere loose. Vi kører ikke op i en spids, bare fordi der er lidt røde pletter på benet, puds i øjet eller en lidt rød numse. Hvis hun skriger, ja, så er det jo nok bare fordi hun har ondt i maven og skal bøvse. Hvis hun ikke vil sove…ja…så er det jo nok fordi hun ikke er træt 😉

Da vi fik vores første barn – Amanda – for 3½ år siden, følte jeg at vi googlede uafbrudt. Jeg gik lige tilbage i mit Googlesøgningsarkiv (længe leve big data), og så hvad jeg havde søgt på i dagene efter Amandas fødsel i juli 2013. Her er tre tilfældige:

  • Hvordan får man baby til at stoppe med at græde?
  • Hvordan får man baby til at bøvse?
  • Tvillingstilling
  • Hvornår falder navlen af?

I de 9 dage vi har haft Andrea, har jeg ikke nervøst forældre-googlet en eneste gang…det skal dog nok komme 😉

KH
Martin

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*