Distortion Festival 2009

Her er mit første ”end-of-weekend” indlæg. End-of-weekend” indlæg vil nok blive det mest almidelige her på min blog. For det meste vil det være weekendoplevelser som vil være de mest interessante og det vil typisk være om søndagen jeg har tid til at skrive. Denne weekend har været en skøn forlænget weekend pga grundlovsdag, så min weekend startede allerede torsdag d. 4/6. Torsdag eftermiddag og aften brugte jeg til to ting. Køb af dykkerudstyr og Distortion-festival på Nørrebro. Dykkerudstyret vil jeg komme ind på senere men i første omgang vil jeg beskrive vores besøg på Distortion. Distortion-festival bliver afholdt forskellige steder i København henover weekenden, og torsdag var det altså Nørrebro der stod for skud (mener det er på Vesterbro på fredag og i centrum på lørdag). Distortion-festival er dybest set en stor gadefest med en masse forskellige større og mindre DJs.

Jeg har aldrig før besøgt Distortion-festival og jeg må sige det var en rigtig fed oplevelse. Der var en rigtig god stemning på Nørrebro. Der var fest på gader og stræder. Christiania Cykler var legnet op med interimistiske – men kraftige – musikanlæg. Specielt blågårds plads var et tilløbsstykke og der var overalt en super god og positiv stemning. Ikke fordi det kom bag på mig, men man hører jo meget om Nørrebro og diverse uroligheder i disse tider. Men det var en super dejlig oplevelse at se så stor en gadefest blive afviklet i så positiv og behagelig en stemning som det skete i torsdags. Så bliver man jo så stolt og glad for sin hovedstad. Det eneste minus var så lige vejret som blev værre og værre i aftenens løb. Og da min kæreste og jeg så besluttede at hoppe på vores cykler og drage hjem mod Amager valgte de mørke skyer så også at åbne op for hanerne. Vi blev hurtigt drivvåde men besluttede alligevel at bide i “den sure pedal” og hjule derudad. Vi var rimelig våde der vi kom hjem:-)

En tanke om “Distortion Festival 2009”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*