Jeg drømte at, et “afrikansk folkeslag” skulle lære DiSC

Vi er på Falster i denne weekend. Det er lang tid siden vi har været hernede.
LisB havde lovet sine forældre at vi ville kokkerere for dem. Vi lavede rejer med chili-hvidløg til forret og lasagne med en masse grønsager og selvfølgelig chili. Det var altså Chilitema og det var selvfølgelig mig som skulle skære disse chili ud. Det er jeg nemlig god til. Det er noget man lærer som hjemkundskabslærer…Problemet ved chili er bare at man ikke kan vaske det 100% af hænderne. Det lykkes i hvert fald ikke for mig…
De der Chili blev en vigtig del af den drøm jeg i nat havde. Sjældent et fødevareprodukt får så meget indflydelse på min drøms handling.


Jeg må jo hellere forklare. Da jeg gik i seng i aftens (efter at have set svensk melodigrandprix 2010… Bonusinfo kan lige viderebringes: svenskerne får ikke en chance til det internationale) startede en pudsig drøm om at jeg skulle undervise et “afrikansk folkeslag” i profilanalyseværktøjet DiSC (et værktøj vi bruger en del tid på, på mit arbejde – Jeg er selv typen i over D hvis nogen kender til dette). Det startede alt sammen meget fint, og “folkeslaget” kunne godt forstå ideen med at de skulle kunne håndtere det vigtige profilværktøj. De var altså med på ideen, og jeg kunne begynde undervisningen af dem. Men pludselig begyndte der opstand blandt flere af folkeslagets medlemmer. De begyndte at vende sig imod mig og DiSC. De fik hurtigt hele gruppen med på at DiSC var roden til alt ondt og stemning blev hård og ubarmhjertig. Det er der jeg vågner op! Det sviger mange forskellige steder på min krop og særligt i mine øjne. Mine chilibefængte fingre må på en eller anden måde have strejfet alle udsatte områder på min krop, og det havde jeg ellers prøvet på at undgå hele aftenen. Jeg måtte ud og skylle mig og efter en halv times tid var jeg god igen.
Men jeg synes det er synd at det “omdrømte” folkeslag skulle miste motivationen for det spændende profilværktøj bare pga at jeg skulle gnide mig ind i chili! Uden chili tror jeg folkeslaget var blevet de bedste profiltypekendere i hele Afrika.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*